top of page

Disaster In The Universe (DITU) har spilt på de fleste store norske festivalene, vært supportband for Crystal Fighters,

og samarbeidet med stjerneartist og produsent Peter Mayes, kjent fra Empire Of The Sun, Pnau og The Killers. 

 

 

De har til nå utgitt ett album og seks singler, deriblant singelen ”Beach House” som har over 1,6 millioner streams bare på Spotify, og var A-listet på P3 i 2012. Debutalbumet «Coconut Message» ble utgitt mars 2014, og fikk blant annet terningkast 5 av Dagbladet. VG kalte albumet «tidvis sjokkerende fantastisk» og «bedre enn MGMT’s siste forsøk».

 

 

Juli 2015 ble debutalbumet sluppet i Tyskland, Østerike og Sveits (popup-records) til sterk mottakelse: "Record Of The Week" på FAZ og rotasjon og features på mer enn 40 forskjellige radiostasjoner. I Spania, Mexico og Sør-Amerika har Disaster In The Universe bookingavtale med Menos Que Cero (samme som bl.a. Kakkmaddafakka), og juli 2015 spilte de sine første spanske festivaler i Madrid og Barcelona (for mer enn 15.000 mennesker). DITU har i høst spilt på BIME showcase festival i Spania, og GLIMPS showcase festival i Belgia. De har også vært på to tysklandsturneer. Vinteren 2015 skal DITU også utgis i Japan. 

 


DITU består av låtskriver-duoen Dosser Brandt og Jonas Rohde-Moe. Live har de også med seg Andreas Kase (AWAY, Pelicat), Magnus Falkenberg (Kappekoff, Proviant Audio) og Jørgen Apeness (Sauropod, Kappekoff, Proviant Audio).

Live er Disaster In The Univere kjent for sine unike sceneshow - som på By:Larm 2013 ble anmeldt til 10/10 av Musikknyheter, kalt «Genial galskap» og «et av By:Larms store høydepunkter». Ross Allen i Island Records (UK) og

Flora Wong (Dazed Digital) kåret bandets konsert til den beste de så under hele Øyafestivalen! 

bottom of page